Årsmötet 25 mars 2023

Vårt årsmöte 2023 ägde rum på en ny plats. Vi bokade Kilenegården ute på Hammarö denna gång. Det var mycket lyckat, trevliga lokaler och lagom stora för de cirka trettio deltagarna för att vara mysigt.


Vi inledde med mingel och tipspromenad, därefter genomfördes mötesförhandlingar. Dessa avverkades snabbt, 35 minuter.


Några kontroversiella frågor fanns knappast att behandla. Ordföranden och sekreteraren omvaldes för två år till. Vi beslöt också att höja medlemsavgiften från 200 till 250 SEK med början 2024. Det är främst ökade kostnader för porto som är anledningen till detta.


Värdskapet erbjöd en välsmakande middag med både fisk och kött och kaffe efteråt. Det blev en god stämning och folk verkade ha stort nöje av att prata med varandra, det är ju inte så vanligt att så pass många är samlade samtidigt.

Ett tack till aktivitetskommitten som sydde ihop arrangemanget.

Ett bildspel visades under kvällen. Det var dels diverse bilder från föreningens verksamhet under senare år, dels en sammanställning av bilder från Göran Håkanssons webbplats. 

De senare ingår i en samling från första hälften av sextiotalet och även en del ännu äldre. 

De är huvudsakligen från Örebrotrakten och Närke. De visar hur de som var skinnknuttar, som de kallades, hade det på den tiden, vilka cyklar de hade och miljöerna omkring.

Det finns länk på sidan Aktuellt till fler bilder.